برای درمان حالت تهوع ناشی از بیماری آنفولانزای معده، از جو دو سر غافل نشوید؛ چراکه علاوه بر درمان تهوع در درمان اسهال نیز نقش مهمی دارد.
دریافت واکسن آنفولانزا برای افرادی که قصد دارند احتمال ابتلا به این بیماری را کاهش دهند پیشنهاد میشود اما با این حال استفاده از واکسن آنفولانزا برای افراد زیر واجب میباشد.
آیا آنفولانزا میتواند کشنده باشد؟ متأسفانه آنفولانزا ممکن است باعث عفونت ریه و نارسایی تنفسی شود و در صورت عدم درمان بهموقع منجربه مرگ میشود.
علاوه بر آن رعایت رژیم غذایی، استراحت کافی و در نظر گرفتن نکات بهداشتی بسیار موثر هستند.
آنفولانزا به راحتی از طریق هوا منتقل میشود. همه ویروسهای آنفولانزا از طریق قطرات بزاق و مخاطی که معمولاً از طریق عطسه، سرفه یا صحبت بسیار نزدیک با فرد دیگری منتشر میشود، منتقل میشوند. هنگامی که ویروسها به غشاهای مخاطی دستگاه تنفسی میرسند باعث عفونت میشوند. ویروسهای آنفولانزا میتوانند به طور موقت در خارج از بدن زنده بمانند، بنابراین انتقال میتواند به طور غیرمستقیم از دستها، اشیاء و سطوح مانند دستمال، دستگیره در، کلیدهای چراغ و شیرآلات که به تازگی توسط ترشحات تنفسی آلوده شدهاند، رخ دهد.
لازم به ذکر است که دریافت واکسن آنفولانزا در ماه آذر نیز ایراد و مشکلی در روند درمان ایجاد نمیکند اما بهتر است برای آنفولانزا حالت تهوع دریافت واکسن آنفولانزا زودتر اقدام کنید.
افرادی که به ویروس آنفولانزا مبتلا میشوند حتی قبل از شروع علائم میتوانند بیماری را به دیگران منتقل کنند. به طور خاص، دوره مسری از ۳۶-۴۸ ساعت قبل تا حدود ۳-۷ روز پس از شروع بیماری گسترش مییابد. این بدان معناست که ویروس آنفولانزا میتواند حتی توسط افراد به ظاهر سالم نیز منتقل شود.
آب نمک را میتوان با افزودن ۱ قاشق چایخوری نمک به ۲۵۰ میلی لیتر آب آشامیدنی و مخلوطکردن تهیه کرد. لازم است در هنگام غرغره مراقب باشید که آب نمک را قورت ندهید.
وی در پاسخ به پرسش دیگری که آیا تزریق همزمان واکسن کرونا و آنفلوآنزا امکان پذیر است، گفت: اگرچه تزریق همزمان واکسن آنفلوانزا و کرونا منعی ندارد ولی باتوجه به احتمال بروز عوارض خفیفی مانند تب یا بدن درد در یک یا دو روز نخست پس از تزریق این واکسنها، به جهت اطلاع از اینکه عارضه ایجاد شده مربوط به کدام واکسن است، بهتر است این دو واکسن با فاصله یک هفته از هم تزریق شوند.
واکسن آنفولانزا مانند اغلب واکسن ها عوارض خفیفی مانند احساس درد در محل تزریق یا تب پایین را دارد که معمولا یک تا دو روز زمان میبرد.
پیشگیری از آنفولانزا در پاییز با راهکارهای ساده اما موثر!
البته علائم دیگری مانند اسهال و استفراغ، بی اشتهایی، گلو درد و …نیز در کودکان دیده میشود اما علائم ذکر شده در بالا، شایع تر است.
برای بهبود این بیماری نیاز است که از داروهایی نظیر ایبوپروفن هر ۶ ساعت یک بار و استامینوفن هر چهار ساعت یک بار استفاده نمایید، اما لازم به ذکر است که برای درمان کامل این بیماری به پزشک مراجعه فرمایید.
آنفولانزا توسط ویروس آنفولانزا ایجاد میشود و سرماخوردگی اغلب توسط راینوویروسها، پاراآنفولانزا یا کرونا ویروسها.